Värdera bilar - Massor om att värdera bil

Kul om Värdera Bil

Roligt om Värdera bilar

En hel del om bilförsäljare erbjuder sig att värdera er bil kostnadsfritt vilket kan vara nöjsamt att skriva om vilket görs inom kort. Förutom detta presenteras komiska citat och detaljer om bilhandlare som utför bilvärderingar.

Man kan aldrig veta för mycket om att värdera bilar ifall man ska köpa, sälja eller byta bil.

Världens högst värderade bil

Världens högst värderade bil

En bil är ju värd exakt så mycket som den som är villiga att betala mest för den. Den dyraste bilen som sålts är Ferrari 250 GTO från 1962. Bilen värderades då till 38 miljoner dollar.

Värdet ökar

Värdet ökar Det finns vissa bilar som stiger i värde ju äldre de blir. Ett exempel är Ford modell T, även kallad T-Ford (1908-1927). När T-Forden såldes 1908 kostade den motsvarande 22 000 dollar i dagens penningvärde och 1925 hade den sjunkit till 3 550 dollar. Om du ska köpa en T-Ford i nyskick får du idag betala 40 000 dollar.

Världen billigaste bil

Världen billigaste bil Den billigaste bil som någonsin producerats är Tata Nano. Tata Nano kostade motsvarande 1500 dollar.

Most Expensive Cars in the World

Top 10 Most Expensive Cars


Massor med viktigt om att värdera bilar

Fler intressanta länkar om att värdera bilar och bilvärdering kan du hitta nedan men också tips på hur du kan göra en bra värdering av din bil helt gratis.Meny - Värdera bilar
Till förstasidan på www.värdera-bil.se Högst upp på sidan om att värdera bilar Längst ned på sidan om bilvärdering
Sverige Utomlands Företag Nyheter